Γενική συνέλευση των εργαζόμενων της Αγροτικής Τράπεζας στις 15 Δεκέμβρη

Γενική συνέλευση των εργαζόμενων της Αγροτικής Τράπεζας στις 15 Δεκέμβρη


Πρόταση για απεργία μέσα στις γιορτές


Για τις 15 Δεκέμβρη ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας. Στο επίκεντρο της συνέλευσης η επιχειρησιακή σύμβαση και το σύστημα αξιολόγησης που θέλει να επιβάλει η διοίκηση, συνδέοντας την αξιολόγηση των εργαζομένων με την επίτευξη «στόχων», δηλαδή με την πώληση από μέρους τους τραπεζικών προϊόντων (πιστωτικές κάρτες, δάνεια, ασφάλειες κλπ.).


Η κατ’ αρχήν πρόταση της διοίκησης του ΣΕΑΤΕ μιλάει για απεργία μέσα στις γιορτές, με αφετηρία την 20η Δεκεμβρίου. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο, η πρόταση που κατέθεσε η διοίκηση του σωματείου για σύστημα αξιολόγησης. Στο σύστημα αξιολόγησης που προτείνει το Δ.Σ. του ΣΕΑΤΕ, γίνονται αποδεκτά τα γενικά κριτήρια που θέτει και η διοίκηση της τράπεζας, ανεξάρτητα από το ότι δεν καταλήγει στις ίδιες προτάσεις.


Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα, με ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συνέλευση, να πάρουν οι ίδιοι τον αγώνα στα χέρια τους και να ανατρέψουν τις κινήσεις της διοίκησης της τράπεζας. Αξίζει τέλος να σημειωθεί, η προκλητική κίνηση της τράπεζας που καλεί τους εργαζόμενους στο Λεκανοπέδιο, την ίδια μέρα και ώρα με τη συνέλευση, να συμμετάσχουν σε γιορτή που οργανώνει για τα παιδιά των εργαζομένων.

Αναζήτηση