Της σύνταξης

Της σύνταξης

Το φύλλο της «Εργατικής Πολιτικής» που κρατάτε στα χέρια σας εκδόθηκε με καθυστέρηση 2 μηνών, καθώς δεν εκδόθηκε ούτε το φύλλο του Δεκέμβρη, αλλά ούτε και του Ιανουαρίου. Κάτω από το βάρος των συσσωρευμένων χρεών, αποφασίσαμε ουσιαστικά την προσωρινή αναστολή της έκδοσης, ώστε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα υπάρχοντα χρέη, πριν διογκωθούν και καταστούν ανεξέλεγκτα.

Η «Εργατική Πολιτική» βασίζεται για την οικονομική της στήριξη στους συντρόφους της Ανασύνταξης και στους φίλους και αναγνώστες της. Βασίζεται σε εργαζόμενους που είτε είδαν τους μισθούς τους να μειώνονται δραματικά το τελευταίο διάστημα είτε βρέθηκαν χωρίς δουλειά και εισόδημα. Δεν χρηματοδοτείται από κρατικούς μηχανισμούς και κεφαλαιοκράτες, δεν έχει πόρους από διαφημίσεις.

Στο τρέχον φύλλο προσπαθήσαμε να μειώσουμε το κόστος, ωστόσο η έκδοση της εφημερίδας διασφαλίζεται μόνο από τη στήριξη των φίλων και συντρόφων. Στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σταθεροποίηση της έκδοσης, η ενίσχυση των αναγνωστών μπορεί να παίξει κρίσιμο ρόλο. Η ανανέωση των συνδρομών και η – οσοδήποτε μικρή – οικονομική ενίσχυση, είναι κρίσιμη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Ζητάμε αυτήν την ενίσχυση, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση και την κυβερνητική πολιτική, με τέτοιους ανθρώπους άλλωστε θέλουμε να έχουμε σχέση και αυτών τα συμφέροντα να υπηρετούμε.Αναζήτηση