[2018-11-20] Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΑΕΕ και στους διωκόμενους συνδικαλιστές

Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΑΕΕ και στους διωκόμενους συνδικαλιστές

Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους τη σύλληψη των συνδικαλιστών – μελών του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελμάτων (ΟΑΕΕ), Βαγενά Χρήστο και Μανουρά Ελένη. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη και παραπέμπονται  να δικαστούν την Πέμπτη 22/11. Οι συνδικαλιστές, υλοποιώντας αποφάσεις του Συλλόγου τους, της ΠΟΠΟΚΠ και με τη στήριξη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,  συμμετείχαν στην κατάληψη του παραρτήματος του ΟΑΕΕ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Η αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική συνοδεύεται με αυταρχισμό και  αστυνομοκρατία.

 Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του ΕΦΚΑ και την Κυβέρνηση που αρνούνται  να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά των εργαζόμενων στα Ασφαλιστικά Ταμεία, οι οποίοι συνεχίζουν για 3η εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους.

Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και στους διωκόμενους συνδικαλιστές, απαιτώντας την ικανοποίηση των διεκδικήσεών τους και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία.

Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων-Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις συνδικαλιστών-να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί και άλλοι αντεργατικοί νόμοι

 

Αθήνα, 20/11/2018

Κομμουνιστική Oργάνωση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ