[2015-09-13] Για την φασιστική επίθεση σε συνεργείο της ΛΑΕ

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε λίγο μετά τις 20:00 συνεργείο της ΛΑΕ στο στο κέντρο της Αθήνας. Την επίθεση έκαναν φασιστοειδή με φανέλες και κασκόλ της ΑΕΚ που κοπροσκύλιαζαν σε καφενείο κάτω από τον παλιό σύνδεσμο της ΑΕΚ, στην Πατησίων.

Η επίθεση αυτή προσβάλλει  την ίδια την ιστορία της ΑΕΚ και τους φίλους της. Λίγες ώρες πριν οι φίλοι της ΑΕΚ με πρωτοβουλία του μεγαλύτερου συνδέσμου της, της ORIGINAL21, ανάρτησαν στο ΟΑΚΑ πανό αλληλεγγύης στους Σύριους πρόσφυγες, μετέφεραν με δικά τους έξοδα πρόσφυγες να παρακολουθήσουν τον αγώνα και εδώ και μέρες συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης. Η οικογένεια της ΑΕΚ, οι φίλοι, οι οπαδοί και η ORIGINAL21 πρέπει να καταδικάσουν την επίθεση που δέχτηκαν οι σύντροφοί μας.

Όσοι επιτίθενται στις αριστερές, αντιμνημονιακές οργανώσεις, δείχνουν το ρόλο τους και καμιά φανέλα δεν μπορεί να τους καλύψει. Είτε με κίτρινη, είτε με κόκκινη, είτε με πράσινη φανέλα, ο χουλιγκανισμός και ο φασισμός χέρι-χέρι προσφέρουν υπηρεσίες μαντρόσκυλου στα αφεντικά, με τα οποία πάνε πακέτο.

Η ΛΑΕ και οι αγωνιστές της δεν πρόκειται ούτε να τρομοκρατηθούν, ούτε να υποχωρήσουν. H κ.ο. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ συμμετέχει στην προσπάθεια της ΛΑΕ, για τη συγκρότηση του αναγκαίου όσο ποτέ αντιμνημονιακού μετώπου, για να ξεμπερδέψουμε οριστικά με τα μνημόνια, τα αφεντικά και τους φασίστες.