Κ.O. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ: Κάλεσμα σε σύσκεψη

Κ.O. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ : Κάλεσμα σε σύσκεψη

Μετά την επιτυχημένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/7/2011 στα γραφεία της κ.ο. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ και τη σύγκλιση απόψεων που διαφάνηκε ανάμεσα σε ορισμένες οργανώσεις και ανένταχτους συντρόφους, η κ.ο ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ καλεί σε νέα σύσκεψη με αυτούς που εκδήλωσαν τη βούλησή τους για την ανάληψη περαιτέρω πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση πολιτικού μετώπου και πρότασης εξουσίας εδώ και τώρα, απ τη σκοπιά των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Όπως δηλώσαμε στη σύσκεψη «έστω και μία οργάνωση και ένας ανένταχτος κομμουνιστής να συμφωνήσει, θα προχωρήσουμε άμεσα από κοινού σε εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες (αφίσα, κοινή ανακοίνωση, δουλειά στο μαζικό κίνημα, εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, ανάληψη πρωτοβουλιών και απεύθυνση σε άλλες οργανώσεις και κόμματα κλπ)».

Η κ.ο. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ δεν έθεσε και δεν θέτει κανένα όρο σχετικά με την προέλευση των οργανώσεων καθώς και σε σχέση με τη συμμετοχή τους ή μη, σε άλλα μετωπικά σχήματα. Οι οργανώσεις, οι ανένταχτοι κομμουνιστές και όσοι αποφασίσουν να κινηθούμε από κοινού στην κατεύθυνση για πολιτικό μέτωπο - πρόταση εξουσίας, φυσικά δεν αποτελούν μέτωπο, ούτε πολύ περισσότερο το πολιτικό μέτωπο για το οποίο μιλάμε.

 

Αποτελούν ακριβώς αυτό που είναι: οργανώσεις και ανένταχτοι που από κοινού και αυτοτελώς αναδεικνύουν και παλεύουν το ζήτημα της οικοδόμησης πολιτικού μετώπου και κατάθεσης πρότασης εξουσίας για έξοδο απ την παρούσα κρίση. Εξυπακούεται ότι η προσπάθεια αυτή είναι ανοιχτή και επιζητεί τη συμμετοχή και άλλων οργανώσεων και ανένταχτων αγωνιστών.

Ως κ.ο ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ, στοχεύουμε σε ένα πολιτικό μέτωπό όλων των δυνάμεων που έχουν αναφορά στην εργατική τάξη που πρέπει να απαντήσει στην καπιταλιστική κρίση από τη σκοπιά της εργατικής τάξης, από τη σκοπιά των συμφερόντων του εργαζόμενου και εκμεταλλευόμενου λαού. Στο μέτωπο αυτό μπορούν να συμμετέχουν σοσιαλδημοκράτες, αριστεροί, αντικαπιταλιστές, κομμουνιστές, ανένταχτοι αγωνιστές στη βάση ενός μεταβατικού προγράμματος.

Η πρόταση εξουσίας, για εμάς, συμπυκνώνεται στο σύνθημα «εργατική κυβέρνηση». Η εργατική κυβέρνηση θα αποτελεί την κυβέρνηση των εργατών, των φτωχών αγροτών, του εργαζόμενου και εκμεταλλευόμενου λαού.

Σ αυτή την κατεύθυνση καλούμε σε νέα σύσκεψη, την Κυριακή 18/9/2011, στις 10.30 το πρωί στα γραφεία μας που βρίσκονται Μιαούλη 11 στο Μοναστηράκι.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6937358503 Δημήτρης και 6944723483 Βασίλης

www.anasyntaxi.gr